fbpx
Skip links

За нас

Автошкола „Барбанаков“ гр. Пловдив

За нас

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР БАРБАНАКОВ

История на Учебен център „Барбанаков“
Фирмата е регистрирана по Търговския закон с решение от 01.10.1989г. в гр. Пловдив. Още от началото дейността ни е свързана обучение на водачи за категория B; категория C, категория C+E, категория D и провевежда курсове за професионална компетентност в Пловдив.
Учебен център Барбанаков улица „Найчо Цанов“ 7 4000 Пловдив 0889691001 0888950143 032624242
Дейността на Учебен център „Барбанаков“ се състои в провеждане на шофьорски курсове на територията на град Пловдив. За 30-те години учебна дейност нашата семейна фирма е заслужила пълното доверие на клиентите си чрез усърдна работа, комбинирана с изключителен професонализъм и отдаденост на процеса на обучение. Инструкторската професията предадена от баща към син и внук е обучила успешно няколко поколения шофьори. За нас, на първо място е да развием качествата на всеки един курсист зад волана и да му предоставим сигурност на пътя. Всеки член на екипа на Автошкола „Барбанаков“ е целеустремен в безупречното изпълнение на тази важна задача.

Офисът на Учебен център „Барбанаков“ се намира на улица „Найчо Цанов“ 7 4000 Пловдив. Това е мястото, където се извършват всички дейности по записването, теорeтичното обучение и провеждането на изпит за всеки курсист. Теоретичните занятия се провеждат в дигитализирана зала с компютри и широк екран, на който чрез Power Point се презентира ЗДвП с включени примери, клипчета и картинки. Лекциите по теория са с продължителност от понеделник до понеделник (без събота и неделя). Теоритичните занятия са важна и неизменна част от курса. Лекциите по безопасност на движението и устройство на автомобила са задължителни и са основата, на която всеки курсист трябва да стъпи, за да започне да гради увереност зад волана заедно с инструкора.  След края на лекциите, всеки курсист има възможността сам да заяви кога е готов да положи вътрешен изпит.

Кормуването е истинско удоволствие в нашия учебен център. Курсистите, записали се за шофьорски курс за категория „B“ в Автошкола „Барбанаков“, имат удоволствието да кормуват на учебен автомобил Ауди А3. Тези, записали се за категория С; С+Е; D, на товарен автомобил Mercedes-Benz Atego и автобус Setra. Придружени от нашите високо квалифицирани инструктори, в часовете по управление, курсистите ще бъдат преведени през всички етапи на шофирането. Чрез утвърдена система на преподаване, основаваща се на дългогодишен опит, курсистът придобива нужната техника и мислене, присъщи на един разумен шофьор. Това, от своя страна, му осигурява успешно полагане на външния изпит по кормуване. Наше убеждение е, че единстеното нещо, което гарантира успех в това начинание е желанието на курсиста да усвои напълно предадените му от преподавателя знания и умения и да ги направи свои собствени.

Автошкола „Барбанаков“ обучава кандидат-шофьорите на град Пловдив вече 30 години. Винаги сме поставяли курсиста и неговата сигурност на пътя на първо място. Професионалното отношение, индивидуалният подход и подробните обяснения са особеностите, които ни отличават.

Стоил Барбанаков

Стоил Барбанаков – основател и управител на Учебен център Барбанаков. 55 години опит и стаж в провеждането на шофьорски курсове в гр. Пловдив

Учебен център Барбанаков

Тодор Барбанаков

Тодор Барбанаков е преподавател-инструктор и експерт по пътна безопасност. Завършил е ТУ Ямбол през 1990г и започва дейността си в СПТУ по Автотранспорт Г.Делчев. През 2008г завършва магистър инженер “Технология и управление в транспорта” в РУ Ангел Кънчев. Управител на учебния център за провеждане на шофьорски курсове вече 30г.

Учебен център Барбанаков

Стефан Шаранов

Стефан Шаранов е уважаван инструктор по практика в Автошкола Барбанаков и работи в сферата на обучението и шофьорските курсове на територията на гр. Пловдив от 30 години. Завършил е ИУП – Сливен специалност преподавател-инструктор.

Учебен център Барбанаков

Стоил Барбанаков

Стоил Барбанаков е 3-то поколение автоинструктор, сертифициран експерт по пътна безопасност както и магистър по МИО*УНСС*. Учил е в ТУ-София-ИПФ-Сливен за преподавател-инструктор на водачи на MПС и получава професионална квалификация за експерт по пътна безопасност ТУ Ямбол. От 2018г. е лектор по безопасност на движението и устройство на автомобила и инструктор по практика в семейния учебен център за провеждане на шофьорски курсове – град Пловдив

Учебен център Барбанаков

Христо Христонов

Христо Христонов е инструктор по практика и е завършил Технически колеж гр. Ямбол, специалност “Ремонт и експлоатация на автомобилна техника“ с професионална квалификация учител.
От 1999 г. до 2002 г. провежда шофьорски курсове в Окръжен Авто Мото клуб гр.Пловдив, а от 2004 г. е уважаван иструктор по практика в Автошкола Барбанаков.

Учебен център Барбанаков

1. Теоретично обучение

Всички шофьорски курсове включват теоретично обучение.

2. Вътрешен и външен теоретичен изпит

Всеки курсист полага вътрешен изпит листовки на компютър в офиса на фирмата. След успешно полагане на изпита, той бива включен в група за външен изпит листовки пред РД АА

3. Управление

Кормуване в градски и извънградски условия. Нашите инструктори превеждат курсистите през всички етапи на шофирането, вдъхвайки им увереност зад волана.

4. Изпит по управление

Курсистите се включват в групи за изпит по управление.

30г.

Учебна дейност

5

Висококвалифицирани инструктори

80%

Успеваемост на курсистите

? Имате въпрос ЗдравейтеПозвънете

Телефон 0888-950-143032 / 62-42-42

Обади се

Explore
Drag