Skip links

Категория B

Автошкола „Барбанаков“ гр. Пловдив

Категория B

Шофьорски курс Категория B

Търсите ли доверена автошкола, където да изкарате вашия шофьорски курс? Попаднали сте на точното място. Курсът за категория В в Учебен център Барбанаков, Ви дава право на шофьорска книжка за управление на лек автомобил с допустима максимална маса до 3.5 тона и 1+8 места. Всеки курс включва теоретични лекции, вътрешен и външен изпит листовки, управление в градси и извърградски условия и вътрешен и външен изпит управление. Това са етапите на обучение, които всички курсове за шофьори включват и които всяка автошкола трябва да предостави.

Теоретични лекции

След като се запишете в офиса на фирмата на ул.“Найчо Цанов“ 7.Те се провеждат в дигитализирана зала с компютри и широк екран, на който чрез Power Point се презентира ЗДвП с включени примери, клипчета и картинки. Лекциите по теория са с продължителност от понеделник до понеделник (без събота и неделя). Теоретичните занятия са важна и неизменна част от шофьорския курс за категория B. След края на лекциите, курсистът може сам да заяви кога е готов да положи вътрешен изпит.

Изпит теория

След теоретичните лекции, курсиста полага вътрешен теоретичен изпит(листовка за категория B) в офиса на фирмата. Нашият инструктор дава възможност на всеки да задава въпроси по неясни неща от темите от ЗДвП преди полагане на вътрешния изпит. За успешен изпит се счита този, на който курсиста е получил оценка „Да“. Кандидат-водача получава тел. номер на инструктора, с когото ще кормува и бива включен за външен теоретичен изпит ред РД АА.

Кормуване

Управлението е съществената част от шофьорския курс, която всеки кандидат-водач желае да премине и да бъде независим зад волана. Кормуването се състои от 31 кормилни часа, в които курсиста ще бъде преведен през всички етапи на шофирането. Чрез утвърдена система на преподаване, основаваща се на 30-годишен опит, той/тя придобива нужната техника и мислене, присъщи на един разумен шофьор.Смятаме, че обучението е двустранен процес – ние даваме всичко от себе си да научим, а от кандидата изискваме отговорно отношение към шофьорския курс. Учебните автомобили са нови модели Ауди А3, винаги чисти и поддържани, а инструкторите ни Стефан,Христо,Тодор и Стоил са изключително толерантни и моделират обучението спрямо всеки клиент индивидуално.

1. Теоретично обучение

Всички шофьорски курсове включват теоретично обучение.

2. Вътрешен и външен теоретичен изпит

Всеки курсист полага вътрешен изпит листовки на компютър в офиса на фирмата. След успешно полагане на изпита, той бива включен в група за външен изпит листовки пред РД АА

3. Управление

Кормуване в градски и извънградски условия. Нашите инструктори превеждат курсистите през всички етапи на шофирането, вдъхвайки им увереност зад волана.

4. Изпит по управление

Курсистите се включват в групи за изпит по управление.

30г.

Учебна дейност

5

Висококвалифицирани инструктори

80%

Успеваемост на курсистите

? Имате въпрос ЗдравейтеПозвънете

Телефон 0888-950-143032 / 62-42-42

Обади се

Explore
Drag